• 098 637-927 / 098 219-206
 • info@kamini-posa.hr

  Ložišta BeF

  Vatra je od davnina središnji dio kuće.

  Njezina životno važna energija najprije je nekontrolirano bjesnjela u požarima, a kasnije je ukroćena u pećima koje su imali naši preci, djedovi i bake. Danas, u modernom svijetu, obitelji je potreban praktičan i elegantan kamin koji odgovara i najzahtjevnijim interijerima.

  Bef Home kamini i peći preuzeli su najbolje karakteristike iz starih tradicija i te ih dotjerali i usavršili s najnovijim tehnologijama proizvodnje. Široka paleta proizvoda koju nudi Bef Home omogućuje i najzahtjevnijim kupcima da mogu pronaći točno ono što žele. Svi proizvodi su certificirani u najvišoj kvaliteti, u skladu sa strogim europskim i svjetskim normama. Taj spoj tradicije, suvremenosti i kvalitete omogućila je da Bef Home postane vodeća marka na tržištu ložišta i kamina.

  S posebnim naglaskom na svaki detalj, kamini postaju dio prostora kao nedjeljiva cjelina i dominantna značajka interijera, kako domova tako i poslovnih subjekata.

  BeF Home najveći je češki proizvođač ložišta i kamina, a Kamini Posa d.o.o. ovlašteni su distributer BeF proizvoda za područje Republike Hrvatske.

  Bef ložišta izrađena su od sivog lijeva, a unutrašnjost im je obložena vatrostalnom opekom (koja se ponekad naziva i šamotnom opekom, odnosno šamot). Sama unutrašnjost dizajnirana je na specifičan način kako bi se još više uljepšao pogled na vatru u ognjištu. U ponudi trenutno postoje četiri verzije ložišta:

  Kamini Posa su jedini hrvatski ovlašteni serviseri tvrtke BeF Home.

  Ložišta - Linija BeF

  Ložišta iz ove linije koriste kombinaciju lijevanog željeza, vatrostalnog čelika i šamota kako bi postigla idealan omjer cijene i kvalitete. Ognjište obloženo šamotom jamči visoku učinkovitost izgaranja i dugoročnu protočnost topline.

  U ponudi se nalaze tri verzije: BeF 450, BeF 450 E, BeF V450 E.

  Linija ložišta - BeF

  Ložišta - Linija BeF Flat

  Glavne prednosti ove linije temelje se na velikom pogledu na plamen, te grijanje optimizirano za niskoenergetske kuće. Ložišta Bef Flat su u skladu s najstrožim europskim ekološkim i tehničkim propisima, što samo naglašava njihovu iznimnost i sofisticiranost.
  U ponudi nudimo:  BeF Flat 6, BeF Flat 6 CL, BeF Flat 6 CP, BeF Flat 7, BeF Flat 7 CL, BeF Flat 7 CP, BeF Flat 8, BeF Flat 8 CL, BeF Flat 8 CP, BeF Flat V6, BeF Flat V6 CL, BeF Flat V6 CP, BeF Flat V7, BeF Flat V7 CL, BeF Flat V7 CP, BeF Flat V8, BeF Flat V8 CL, BeF Flat V8 CP
   
  Ložišta BeF Flat
  Lozista BeF Linija BeF Flat 6
  Lozista BeF Linija BeF Flat 6

  Ložišta - Linija BeF Flat Twin

  Ekskluzivna linija dvostranih ložišta koja su u posljednje vrijeme vrlo popularna. Efekt tunela koji ovi kamini dočaravaju, odličan je način za povezivanje dvije prostorije. S učinkovitošću od 84%, BeF Flat linije spadaju u sam vrh kvalitetnih ložišta.
  U ponudi imamo slijedeće izvedbe: BeF Flat 6 Twin, BeF Flat 6N Twin, BeF Flat 7 Twin, BeF Flat 7N Twin, BeF Flat V 6 Twin, BeF Flat V 6N Twin, BeF Flat V 7 Twin, BeF Flat V 7N Twin, BeF Flat VV 6 Twin, BeF Flat VV 7 Twin.

  Linija ložišta - BeF Flat Twin

  Ložišta - Linija Bef Trend

  Standardna i već dobro poznata linija ložišta širom svijeta. S učinkovitošću od 82% i primamljivom cijenom, odličan je izbor uz optimalan odnos uloženog i dobivenog.
  U ponudi imamo:  BeF Trend 6, BeF Trend 6 CL, BeF Trend 6 CP, BeF Trend V6, BeF Trend V6 CL, BeF Trend V6 CP.
   
   
  Ložišta BeF Trend
  Lozista BeF Linija BeF Trend
  Lozista BeF Linija BeF Trend

  Kazetna ložišta

  Kazetna ložišta tvrtke BeF svrstana su u sam vrh najsuvremenijih proizvoda koji se trenutno mogu pronaći na svjetskom tržištu. Praktičan oblik omogućava ugradnju u bilo koji otvoreni kamin, a zahvaljujući čistom dizajnu, rezultat nadogradnje bit će vrlo moderan i elegantan izgled.
  Kazetna ložišta nudimo u slijedećim izvedbama: BeF Effi 6, BeF Effi 6 CL, BeF Effi 6 CP, BeF Effi 7 CL, BeF Effi 7 CP, BeF Effi 7S, BeF Effi 8, BeF Effi 8 CL, BeF Effi 8 CP, BeF Effi 8S, Inter 7, Inter 7 FLAT.

  Linija ložišta - Kazete

  Ložišta - Linija Inter

  Ložišta nove linije Inter odlikuje visoka učinkovitost sagorijevanja, odlična kvaliteta izrade, moderan dizajn i jednostavna kontrola. Izrađena su od visoko kvalitetnog čelika, dok je ognjište obloženo šamotom. I sve to za razumnu cijenu.
  U ponudi imamo:  Inter 7, Inter 8 CL, Inter 8 CP, Inter V 8 CL, Inter V 8 CP, Inter V 9 CL, Inter V 9 CP.
   
  Ložišta Inter
  Lozista BeF Linija Inter
  Lozista BeF Linija Inter

  Ložišta - Linija Optim

  Ova su ložišta u komadu izrađena od lijevanog željeza. Unutrašnjost je obložena Carcanom (keramički vatrostalni beton) i zatvoreno tiskanim staklom. Novo razvijeni sistem trostrukog izgaranja (CTC) omogućio je povećanje učinkovitosti do odličnih 79%, a istovremeno je zadržao sporo i čisto sagorijevanje.
  U ponudi imamo: Optim 6, Optim 6 CL, Optim 6 CP, Optim V 6 CL, Optim V 6 CP, Optim 7, Optim V 7, Optim 8, Optim 8 CL, Optim 8 CP, Optim V 8.

  Linija ložišta - Optim

  Ložišta - Linija Trend

  Ložišta serije Trend plod su petnaest godina ideja, razvoja i iskustva. Linija vrhunskih proizvoda koji se nalaze na samom vrhu europskog tržišta, te su ujedno i naši najprodavaniji modeli. U njih je ugrađeno sve najbolje iz ostalih serija, a pridodane su i neke posebnosti, svojstvene isključivo Trend ložištima.
  U ponudi imamo: Trend 7, Trend 8, Trend V 10, Trend V 10 CL, Trend V 10 CP, Trend V 12, Trend V 14, Trend V 7, Trend V 8, Trend V 8 C, Trend V 8 CL, Trend V 8 CP.
  Ložišta Trend
  Lozista BeF Linija Trend
  Lozista BeF Linija Trend

  Ložišta - Linija Twin Visibility

  Jedinstvena serija dvostranih ložišta vrlo je popularna i poželjna među našim klijentima. Konstrukcija je načinjena od čelika otpornog na visoke temperature u kombinaciji s Carcon materijalom. Ova ložišta imaju odlično sagorijevanje s učinkovitošću do 83%.
  U ponudi imamo: Twin 8, Twin 8 N, Twin 9, Twin 9 N, Twin V 8, Twin V 8 N, Twin V 9, Twin V 9 N, Twin V V 8, Twin V V 9.

  Linija ložišta - Twin Visibility

  Ostala ložišta

  U ponudi imamo još BeF ložišta serije Trend AKU: Trend 8 Aku K, Trend 8 Aku R, kao i ložišta serije Tower: Tower 5 EH i Tower 5 H.
  Ložišta Tower
  Ložišta Trend AKU
  Lozista BeF Kamini Posa

  Kamini Posa

  Tvrtka Kamini Posa d.o.o. dugi se niz godina bavi izradom otvorenih i zatvorenih kamina, roštilja i krušnih peći. Prije same izrade radimo 3D model budućeg projekta, a klijente savjetujemo, te im preporučujemo najbolje rješenje za njihov prostor.