• 098 637-927 / 098 219-206
 • info@kamini-posa.hr

  Kamini Posa - Izrada i prodaja kamina

  U ponudi imamo i originalne kamine koje je dizajnirao i izradio naš tim:

  Kamin Dora - moderno i jednostavno

  Kamini Dora se sastoje od kutnog ložišta BeF kojem se vrata podižu vertikalno u masku kamina i obloge koja se sastoji od masivnog kamena Vinicit u kombinaciji s mramorom Visso.

  Kamin Dora

  Boja: Bijela/Krem/Crna

  Obloga: masivni kamen Vinicit / mramor Visso

  Ložište: BeF

  Kamin Barry

  Kamin Bary

  Kamini Bary se sastoje od ložišta s bočnim staklom i obloge koja se sastoji od kamena Travertin. Ravne i pravilne linije daju mu izgled modernog kamina. Kamini s bočnim staklom najbolje je da se nalaze u samom kutu tako da imaju pogled na cijeli prostor.

  Kamin Bary

  Boja: Bijela/Krem

  Obloga: kamen Travertin

  Ložište: BeF

  Kamin C

  Kamin C

  Kamin C je novi model tvrtke Kamini Posa. Modernog je dizajna kojeg odlikuje antikirani granit Nero Zimbabve i mramor Carrara. Ložište u kaminu je Bef Start V 8 snage 16 kw sa sistemom dizanja vrata vertikalno u unutrašnjost kamina. Tip ložišta se može mijenjati prema potrebama kupca.

  Kamin C

  Boja: Siva/Crna

  Obloga: granit Nero Zimbabve / mramor Carrara

  Ložište: BeF

  Kamin Maria

  Kamin Maria

  Kamin Maria svrstava se u tipove stilskog kamina. Odlikuje se vrhunskom obradom kamena tj. štokaturom i ložištem kojem se vrata otvaraju bočno i podižu vertikalno lančanim sistemom.

  Kamin Maria

  Boja: Bijela/Crvena

  Obloga: kamen/cigla

  Ložište: BeF

  Kamin VICL

  Kamin VI CL

  Ovaj je klasični primjer sobnog kamina iz portfelja Kamini Posa. Odlikuje ga jednostavnost, čime se lako uklapa u interijer svake sobe, bez obzira da li ga smještate u centar sobe ili kut. U izvedbi sa ložištem Bef Start 6 CL odličan je izbor za manje prostorije.

  Sobni kamin 6 CL

  Boja: Bijela/Crna

  Obloga: mramor "Carrara"

  Ložište: BeF

  Kamin Tondo

  Kamin Tondo

  Kamin Tondo odlikuje zaobljeno ložište Bef 700 R i zaobljeni oblik obloge koja se sastoji od drvene hrastove grede, ciglice i kamena Plano.

  Kamin Tondo

  Boja: Bijela/Boja cigle

  Obloga: hrastova greda / kamen Plano / cigle

  Ložište: BeF

  Kamin Marbi

  Kamin Marbi

  Kamin Marbi moderan je sobni kamin u kojem se nalazi ložište Nordica Insert 70 s ventilatorima. Obloga kamina je mramor Rosso Verona u kombinaciji s kamenom Plano.

  Kamin Marbi

  Boja: Bijela/Žuta/Smeđa

  Obloga: mramor Rosso Verona / kamen Plano

  Ložište: Nordica

  Kamin Rustika

  Kamin Rustika

  Kamini Rustika se sastoje od ugradbenog ložišta Nordica Insert 70. Okružje ovog kamina sastoji od: pješčanog kamena Vinicit, benkovačke bunje i šamotne ciglice koja se nalazi ispred ložišta kamina.

  Kamin Rustika

  Boja: Bijela/Boja kamena/Boja cigle

  Obloga: Bunja / Vinicit / cigle

  Ložište: Nordica

  Kamini Posa

  Tvrtka Kamini Posa d.o.o. dugi se niz godina bavi izradom otvorenih i zatvorenih kamina, roštilja i krušnih peći. Prije same izrade radimo 3D model budućeg projekta, a klijente savjetujemo, te im preporučujemo najbolje rješenje za njihov prostor.