• 098 637-927 / 098 219-206
 • info@kamini-posa.hr
  KaminiPosa

  Kamini Posa - za ugodu i toplinu vašeg doma

  Kamin je središnje mjesto svakog doma. Širi toplinu, daje ugodnu atmosferu, uljepšava druženja i obogaćuje svakodnevicu. Odabirom vrste kamina dajete karakter prostoru, naglašavate udobnost, intimu i toplinu doma. Danas su kamini poželjni sastavni dio životnog prostora, a savršeno se uklapaju u moderne i klasične ambijente.
  Grijanje na drva jedan je od najprirodnijih načina grijanja i u potpunosti je ekološki prihvatljiv. Iako grijanje na kamin svakodnevno iziskuje određene poslove poput cijepanja drva, paljenja vatre, čišćenja kamina i sličnog, ugođaj i toplina koju stvara živa vatra u kaminu jedinstveni je osjećaj.
  Kamini Posa

  Kamini - La Nordica Extraflame

  Talijanska tvrtka La Nordica Extraflame jedan je od vodećih proizvođač kamina na drvo i pelete. Svi njihovi proizvodi zadovoljavaju stroge svjetske normative sigurnosti i zaštite okoliša, a ujedno su i vrlo učinkoviti. Nordica kamini odličan su odabir vrhunskog dizajna i optimalne kvalitete.
   
  Kamini Nordica
  KaminiPosa
  KaminiPosa

  Kamini Montegrappa

  Kamini Montegrappa proizvedeni su za učinkovito grijanje i postojan, dugotrajan rad. Odlikuje ih jednostavnost korištenja i održavanja, a znani su po kvaliteti, pouzdanosti i neusporedivom dizajnu. U ponudi držimo kamine koji odgovaraju svakoj prostoriji i zahtjevima grijanja. Većinu kamina moguće je dodatno opremiti ventilatorima za još učinkovitije grijanje.
  Kamini Montegrappa

  Kamini za centralno grijanje

  Visoko tehnološki razvijeni kamini današnjice više nisu ograničeni na grijanje samo jedne, glavne prostorije, već mogu grijati i dodatne prostorije, kao i cijelu kuću, odnosno stan. Zahvaljujući ugrađenom kotlu za zagrijavanje vode kamin se priključuje na novi ili već postojeći sustav centralnog grijanja.
  Kamini za centralno grijanje
  KaminiPosa
  KaminiPosa

  Kamini na bioetanol

  Ukoliko živite u zgradi i nemate preduvjete za ugradnju kamina možemo vam ponuditi kamin na bioetanol koji je svojevrsni hit u cijelom svijetu. Kamini na bioetanol ne proizvode čađu, ni dim, ne stvaraju pepeo, ne zahtjevaju dimnjak ni dodatne instalacije. Pale se i gase na dodir tipke, a održavanje je minimalno.
   
  Kamini na bioetanol

  Rustikalni kamini

  Tradicionalan dizajn, pomalo zastarjeli... Upravo nas taj štih prošlog vremena povede u svakodnevnicu naših starih...
   
  Rustikalni kamini
  KaminiPosa
  KaminiPosa

  Moderni kamini

  Trendovi se mijenjaju, sve više tjeraju klasične kamine u zasluženu povijest i otvaraju prostor suvremeno dizajniranim, modernim kaminima. Moderni materijali, inovativnost, praktičnost i preglednost njihovi su najjači aduti.
   
   
  Moderni kamini

  Kamini Posa

  Tvrtka Kamini Posa d.o.o. dugi se niz godina bavi izradom otvorenih i zatvorenih kamina, roštilja i krušnih peći. Prije same izrade radimo 3D model budućeg projekta, a klijente savjetujemo, te im preporučujemo najbolje rješenje za njihov prostor.